Agenda Jeugdwerk

Kijk jou eens!

Dat is het thema voor het kinderkamp dit jaar. Het zal weer plaats vinden tijdens het hemelvaartweekend in mei. Wij als leiding hebben er al ontzettend veel zin in en nog meer nu al zoveel kinderen zich opgegeven hebben! De laatste weekjes zitten nog boordevol voorbereidingen met veel voorpret.
Op donderdagochtend 10 mei hopen we alle kinderen te mogen verwelkomen in de kerk. De kerk zal dan voor een aantal dagen ons ‘thuis’ zijn, waar we onder andere zingen, spelen, eten en slapen met elkaar.
De zondagmorgen erna, 13 mei, willen we u na de dienst laten zien wat we allemaal beleefd hebben met elkaar. Als leiding beseffen we heel goed dat we dit feest alleen kunnen laten slagen als we ons afhankelijk en in vertrouwen opstellen richting onze Hemelse Vader. Daarom dragen we de kinderen, elkaar en het kinderkamp op in gebed. Bid u met ons mee dat het een gezegend kinderkamp mag worden.

Clubavonden

Het gewone clubseizoen is helaas voorbij. Maar gelukkig, de 18+ gaat nog wel even door, en daarbij zijn ook de jongeren van de club van harte welkom!
De 18+ komt één keer in de twee weken samen in Bar Gezellig, en in mei gebeurt dat op 2, 16 en 30 mei. En zoals elke eerste woensdag van de maand is er op 2 mei een heerlijke maaltijd vooraf om 18:00 uur.

2 Bar Gezellige inloopavonden in rij in mei

In mei kunnen de jongeren hun lol op tijdens de inloopavonden. Deze maand vallen de inloopavonden op 2 zaterdagen achter elkaar. Namelijk 19 én 26 mei. Ben je op de eerste avond nog niet uitgestreden met jouw bijzondere bordspel of wil je snel een revanche, dan kan je de volgende zaterdag gewoon weer verder. Zoals altijd beginnen beide avonden om 20:00 uur. De entree is € 2,-.

Bar Gezellig gaat het strand op!!!

Zaterdag 2 juni gaan we met de jongeren van Bar Gezellig weer lekker naar het strand! De avonden worden weer langer, de temperatuur gaat weer omhoog. Kortom, mooie gelegenheid om weer langs het bruisende zeewater te verpozen. Er worden weer de nodige strandspellen uit de kast gehaald en een heerlijke wandeling met aansluitend een mooie zonsondergang zullen niet ontbreken op het programma, mits het weer dit alles mogelijk maakt. Nou ja, genoeg prietpraat!
We gaan er gewoon weer lekker van genieten. En wie weet, zijn we niet de enige Alphense jongeren op het Noordwijkse strand. Want we gaan dit keer de andere Alphense kerken uitnodigen. Je kan zelf ook natuurlijk weer een vriend/vriendin meenemen, natuurlijk. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
We verzamelen om 18.15 uur in de kapel, vanwaar we met elkaar richting Noordwijk vertrekken. Wil je deze avond niet missen, geef je dan weer op via het aanmeldingsformulier in de kapel.

Vliegende Speeldoos

Het duurt nog even, maar het is zeker de moeite waard om alvast in uw agenda te zetten, 13 oktober komt de Vliegende Speeldoos weer in de kapel met dit keer een voorstelling over het leven van Jona. Een voorstelling waarbij kinderen de hoofdrol spelen, die zij in een middag tijd instuderen.
Velen van u kennen de Speeldoos al en zetten de datum vast nu al in de agenda. Als u het nog niet kent, zet u toch ook maar vast deze datum in uw agenda en kijkt u voor meer informatie maar eens op de website: www.devliegendespeeldoos.com.
Heeft u kinderen, kleinkinderen, buurkinderen, neefjes, nichtjes, achterkleinkinderen die op de basisschool zitten, dan kunt u ze een onvergetelijke dag bezorgen door hen op te geven voor deze activiteit. Meer informatie volgt nog.