Agenda Jeugdwerk

Clubavonden

Zoals elke eerste woensdag van de maand is er ook op 4 oktober een gezamenlijke Bijbelstudie avond voor zowel de club als 18+. Voor de liefhebbers staat er dan ook weer een warme hap klaar om 18.00 uur. Op 11 en 25 oktober is er club voor de jongeren van 12-17 jaar. 18 oktober is er geen club voor de jongeren i.v.m. de herfstvakantie, maar er is wel 18+. Uiteraard zijn dan ook de jongeren van de club van harte welkom!

Inloopavond met treinreis!!

Zaterdag 14 oktober vindt er weer een inloopavond plaats in Bar Gezellig voor de jongeren. Tijdens deze avond gaat Tim den Hertog het mogelijkmaken om met zijn mededeelnemers een heuse treinreis te maken door Europa!! Wil jij ook op avontuur met hem deze avond, geef je dan snel op in de Bar Gezellig app. Er kunnen max. 5 spelers op trip. Aan het einde van de reis zal dan de winnaar bekend zijn van het spel Ticket to Ride Europa!! Verdere uitleg vind je o.a. op http://www.spelmagazijn.nl/nl/spelmag/ticeur.html
Wil jij ook een eigen spel meenemen en anderen hierbij uitdagen? Geefdat dan door in de app. Of spreek met elkaar af en kom naar deinloopavond op 14 oktober, aanvang 20.00 uur. Entree: € 2,- Hiervoorkrijg je de nodige hapjes en drankjes.
Natuurlijk kan je ook gebruik maken van de aan wezige spellen of gewoon komen kletsen op deze Bar Gezellige Inloopavond. Vriend/vriendin zijn altijd van harte welkom!!

Mountainbiken

De paden op, de duinen in!! De Loonse en Drunense duinen, wel te verstaan. Zaterdag, 28 oktober gaan de jongeren Mountainbiken in dit mooie Brabantse land. Eind vorig seizoen was bij Noordwijk het fietsen in het water gevallen, maar nu gaan we met frisse moed er tegenaan. We verzamelen om 12.30 uur bij de kapel vanwaar we naar de plaats van bestemming trekken. Die middag zullen we ons op een 2 uur durendetocht kunnen vermaken over bergen en dalen....... en duinen natuurlijk.
Rond de klok van 18.00 uur keren we weer terug bij de kapel, vanwaar we – moe maar voldaan- weer naar huis terug keren. Wil je dit spektakelniet missen, geef je dan snel op!!

Kindermiddag

Zaterdagmiddag 7 oktober willen we weer een kindermiddag houden, de eerste van dit seizoen. Vanaf 12.15 uur zijn de kids welkom en om 12.30 uur gaan we met elkaar eten, daarna wat zingen, luisteren naar een mooi verhaal en lekkerknutselen. We hopen dat het weer een mooie middag mag worden metveel kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes.