Agenda Jeugdwerk

Clubavonden

Zoals elke eerste woensdag van de maand is er ook op 6 december een gezamenlijke Bijbelstudie voor zowel de club als 18+. Voor de liefhebbers staat er dan ook weer een warme maaltijd klaar om 18.00 uur.
Verder is er op 13 en 20 december club voor de jongeren van 12-17 jaar, en 20 december is er ook Bijbelstudie voor de 18+. In verband met de kerstvakantie is er 27 december geen club.

Inloopavond

Zaterdag 9 december staan de deuren weer open voor de jongeren van Bar Gezellig. Rond de klok van 20.00 uur komt het aroma van thee en koffie achter de bar je weer tegemoet en staan de nodige verfrissende dorstlessers weer klaar.
Pool en tafeltennistafel wachten vol spanning op hun spelers en de dartborden hebben zich klaargemaakt voor de ontvangstvan de nodige pijlen. De tafels verspreid over de ruimte hebben ruimte gemaakt voor de nodige bordspellen en ontvangen graag om zich heen degezelligheid van de deelnemers. De zitbanken wachten vol spanning op de verhalen, welke de gasten elkaar te vertellen hebben, terwijl ze plaatsnemen op hun gemakkelijke zitplaatsen.
Kortom, alle jongeren worden weeer warm verwelkomd in Bar Gezellig tegen een lichte vergoeding van slechts € 2,- voor een wel zeer gastvrije avond!!

Kerstkindermiddag

Zaterdagmiddag 16 december is de volgende kindermiddag waar Kerst het thema is. Vanaf 12.15 uur ben je welkom en om 12.30 uur gaan we eerst eten met elkaar, mooie liedjes zingen, luisteren naar een spannend verhaal en allemaal leuke Kerstwerkjes en wat lekkers maken.
Om 15.30 uur gaan we stoppen en mag je alles wat je gemaakt hebt mee naar huis nemen. Neem ook gerust vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, neefjes of nichtjes mee!!!

Nieuwjaarsgourmetten

Zaterdag 13 januari 2018 vindt er wel een heel bijzondere gourmetavond plaats. Natuurlijk gaan we deze avond met de jongeren nieuwjaar wensen op de getrouwe wijze. De gourmetstellen worden rond de nodige etenswaren en dorstlessers geïnstalleerd. En deze avond zal naast de nodige wensen aan elkaar te hebben uitgedeeld, ook weer heerlijk gesmikkeld en gesmuld worden. Maar dit keer worden we vergezeld door de jeugdwerkers van crèche, zondagsscholen, bijbelklas en clubs.
De ontmoeting, die we gewend zijn rond het einde van het schoolseizoen, verplaatsen we naar de nieuwjaarsgourmetavond. Velen hebben de nodige afsluitingen rond de eindperiode van de scholen of hebben al de benen genomen naar hun vakantiebestemming.
Ditmaal hebben we de nodige sint, kerst, oud en nieuw en wintersport achter ons liggen. We hebben de draad in het nieuwe jaar weer op kunnen pakken. Deze zaterdagavond kunnen we dan op ontspannen wijze deze heerlijke nieuwjaarsdis met elkaar delen.
De deuren staan om 18.30 uur open. Tegen een vergoedingvan € 5,- kunnen de aanwezigen deelnemen aan de heerlijke maaltijd.Rond de klok van 19.00 uur wordt ieder aan de tafel verwacht. Ben jij ook van de partij?