Agenda Jeugdwerk

Jeugdweekend

Ook dit jaar willen we weer een fantastisch weekend hebben met elkaar en wel in het weekend van 7 tot en met 9 september. We hebben weer een prachtige nieuwe locatie tot onze beschikking met groot zwemmeer, ook het programma inclusief jouw naam zullen de ingrediƫnten zijn voor een mooie tijd. Noteer alvast deze datum in je agenda zodat je dit prachtige evenement niet hoeft te missen.

Vliegende Speeldoos

Het duurt nog even, maar het is zeker de moeite waard om alvast in uw agenda te zetten, 13 oktober komt de Vliegende Speeldoos weer in de kapel met dit keer een voorstelling over het leven van Jona. Een voorstelling waarbij kinderen de hoofdrol spelen, die zij in een middag tijd instuderen.
Velen van u kennen de Speeldoos al en zetten de datum vast nu al in de agenda. Als u het nog niet kent, zet u toch ook maar vast deze datum in uw agenda en kijkt u voor meer informatie maar eens op de website: www.devliegendespeeldoos.com.
Heeft u kinderen, kleinkinderen, buurkinderen, neefjes, nichtjes, achterkleinkinderen die op de basisschool zitten, dan kunt u ze een onvergetelijke dag bezorgen door hen op te geven voor deze activiteit. Meer informatie volgt nog.