kop

Agenda Jeugdwerk

Bar Gezellig slaat de deuren weer open!

Zaterdag 29 september slaan de deuren van Bar Gezellig weer open voor een heel nieuw seizoen! Zoals gebruikelijk starten we deze eerste zaterdagavond met het terugblikken op het afgelopen jeugdweekend. De avond start om 20:00 uur.

Clubavonden september

Het clubseizoen gaat weer beginnen! Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud? Dan ben je van harte uitgenodigd bij de clubavonden, elke woensdagavond (behalve tijdens vakanties) in Bar Gezellig. Ben je 18 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom bij de 18+, één keer in de twee weken, ook in Bar Gezellig. De deur staat open vanaf 19:30 uur en om 19:45 uur willen we beginnen met zingen en daarna samen ontdekken wat de Bijbel ons te zeggen heeft. De eerste woensdagavond van de maand zitten we met de club en de 18+ gezellig samen. Dan gaan we ook eerst lekker eten met elkaar om 18:00 uur.

De eerste gezamenlijke clubavond voor club en 18+ is op 12 september, inclusief maaltijd. Wil je komen eten, laat het even weten! De club komt ook op 19 en 26 september samen. De 18+ is ook op 26 september welkom!

Vliegende Speeldoos

Zaterdag 13 oktober is er een hele speciale dag voor de kinderen. Samen met de medewerkers van de “Vliegende Speeldoos” organiseren we de voorstelling “Jona”. De mensen van de “Vliegende Speeldoos” zijn professionele zangers, dansers en acteurs en samen met de kinderen studeren zij binnen een dag een musical in. Zij zorgen dan aan het einde van de dag samen met alle kinderen voor een prachtige voorstelling.

De voorstelling is gebaseerd op het verhaal van “Jona”. Het idee hier achter is dat de kinderen niet alleen luisteren naar een verhaal, maar hierin zelf ook een rol spelen. Dit laat bij de kinderen een onuitwisbare indruk achter, een ervaring die ze niet meer zullen vergeten en degenen die de voorstelling bijwonen, ook niet. Op deze dag zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom. De kinderen hebben inmiddels een uitnodiging gekregen en natuurlijk zou het fijn zijn, als zij ook nog vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar deze dag. Er kunnen 120 kinderen meedoen en wat zou het mooi zijn, als er daadwerkelijk zoveel kinderen mee zouden doen en zo op een hele speciale manier dit verhaal uit de Bijbel leren.